Visput Andijk

Welkom op de website van Hengelsportvereniging “De Dobber” Andijk.

De visput is vanaf 2 april 2022 dagelijks geopend van 05:00 tot 23:00. Meer informatie over openingstijden en over onze kantine vind je op de pagina informatie.

Invalide en mindervalide
De visput is altijd toegankelijk voor mindervalide en invalide. Wij beschikken over twee steigers waar 2 mindervalide of invalide personen op kunnen vissen. De paden naar deze steigers zijn betegeld zodat deze voor rolstoelen of scootmobielen goed toegankelijk zijn. Ook onze toiletruimte is aangepast voor mindervalide of invalide personen. Onze toilet is ook altijd geopend en makkelijk toegankelijk.

Het kan voorkomen dat vissers vissen op de stek bedoeld voor mindervalide personen of invalide personen. De regel is dat een ieder ruimte maakt voor invalide of mindervalide personen als zij gebruik willen maken van de steiger. Indien u zeker wilt zijn dat uw stek vrij is kunt u altijd een mailtje sturen naar info@visputandijk.nl. Ook kunt u zich melden bij de controleur of een bestuurslid die aanwezig is in de kantine.

Parkeren
De visput bevindt zich op de Hornpad 35-A te Andijk. Het betreft een steeg waar u door moet lopen om bij het water uit te komen. De parkeerplaats bevindt zich op de Hardegrondweg.
Op onderstaande kaart kunt u zien waar de visput zich bevindt, waar u de steeg kunt vinden en waar u kunt parkeren.

Fietsen kunt u stallen op het terrein van de visput. Hier zijn ook gelegenheden voor.

Klik hier voor de google maps locatie Parkeerplaats
Klik hier voor de google maps locatie Steeg Visput

H.S.V. "De Dobber" Andijk
Visput Andijk