Vispas

Wil jij gaan vissen op onze visput, dan heb jij de juiste vergunningen nodig.

Een VISpas van HSV De Dobber verleent de eigenaar toestemming namens Sportvisserij Nederland om in de meeste Nederlandse wateren te mogen vissen (zie hiervoor bijbehorende lijst van viswateren).

Voor wateren die niet in de lijst van viswateren staan vermeld, dien jij een vergunning van de eigenaar van het viswater te hebben om er te mogen vissen. Dit is van toepassing op visput Andijk van HSV De Dobber. Zie hiervoor ook de pagina Vergunning, onder tabblad Vergunning.

De VISpas is geldig van 1 januari t/m 31 december en is verkrijgbaar bij HSV De Dobber ( penningmeester@visputandijk.nl ) maar ook via   http://www.mijnvispas.nl/?hsvid=316 .

Via de bovenstaande link, kun jij jouw Vispas meteen bestellen en betalen. Met de voorlopige VISpas (en lijsten van viswateren) die jij toegemaild krijgt, kun jij ook direct vissen (maximaal 1 maand). De definitieve Vispas wordt binnen 3 weken toegestuurd.

Opzeggen van de VISpas dient te geschieden voor 1 oktober van het betreffende jaar via penningmeester@visputandijk.nl .

Een groot deel van de opbrengst van de VISpas wordt gebruikt voor de verbetering van de vismogelijkheden in ons land.

De VISpas en lijst met viswateren (vertoon op de smartphone mag ook) dient u altijd tijdens het vissen in uw bezit te hebben.

H.S.V. "De Dobber" Andijk
Visput Andijk