Derde hengel vergunning

Derde hengelvergunning

Met ingang van 20 april 2013 is het verbod op de derde hengel weer van kracht. Met uitzondering van degenen die een derde hengelvergunning hebben aangeschaft bij HSV de Dobber voor het vissen in de put. Dit kan door het kopen van een derde hengel dag- of een seizoenkaart , verkrijgbaar onder de tab dagvergunning hier op de site . Leden kunnen de derde hengel vergunning via een mail naar de penningmeester regelen.

Voor leden van HSV De Dobber die een derde hengel jaarvergunning willen hebben, graag een mail sturen naar penningmeestervisputandijk@gmail.com met daarin vermeld, je adres en vispasnummer. 


Vissen met meer dan 2 hengels (zonder vereiste vergunning) is een overtreding aangaande de visserijwet. De boete hiervoor bedraagt € 320,00. Zowel buitengewoon opsporingsambtenaren (BOA) als politieagenten zullen deze bekeuringen uitschrijven. Gratis MeeVIStoestemming: is een cadeau voor VISpashouders welk alleen geldig is voor de in de lijst van Nederlandse viswateren genoemde wateren. Hieronder valt de visput van  HSV De Dobber dus niet.

HSV De Dobber Andijk
Visput Andijk