Op dit moment is de visput gesloten wegens het einde van het seizoen. Begin 2022 zullen wij bekend maken wanneer de visput weer zal openen.

Vergunningen

Wil jij gaan vissen op onze visput, dan heb jij de juiste vergunningen nodig.

Allereerst moet je in het bezit te zijn van een geldige VISpas. Als deze VISpas niet van onze vereniging is, HSV De Dobber te Andijk, dan heb jij voor een dagje vissen ook een dagvergunning nodig en eventueel ook een derde hengelvergunning. Deze zijn alleen online te verkrijgen via onderstaande vergunning button. 
Let op: Ben je niet in bezit van een geldige VISpas van een vereniging aangesloten bij sportvisserij Nederland, dan kan je geen dagvergunning aanvragen bij ons.  Tevens dien je voor het vissen in bezit te zijn van een vergunning. Ben je bij controle niet in bezit van een geldige vergunning, dan word je onmiddellijk verwijderd.

**LET OP: I.V.M. Coronamaatregelen is het gewenst om de vergunning uitgeprint mee te nemen!

Via het ticketsysteem kun je al een dagvergunning, derde hengel dagvergunning en zo ook een vergunning derde hengel voor het hele seizoen kopen. Jij geeft aan welke vergunning jij wilt kopen en ook voor welke dag jij deze wilt hebben. Vergeet niet het nummer van jouw vispas in te vullen.

Afrekenen gaat gemakkelijk via Ideal. Jij kunt je ticket uitprinten of eventueel op jouw smartphone laten zien. Tickets zijn alleen geldig op de dag die op de ticket vermeldt staat.

 

Ter info:

Visput Andijk van HSV De Dobber, staat niet vermeld in de landelijke lijst der wateren. Vandaar dat er een extra vergunning voor nodig is om er te mogen vissen.

De derde hengelvergunning en de gratis MeeVIStoestemming (een kado voor VISpashouders) afgegeven door Sportvisserij Nederland, zijn bij ons dus niet van toepassing.
H.S.V. "De Dobber" Andijk
Visput Andijk